Schuif aan voor een speciaal moment

In dit bijzondere jaar is er misschien wel meer behoefte dan ooit aan verbinding. We brengen zo veel tijd thuis door dat we af en toe vergeten dat het hebben van een thuis niet zo vanzelfsprekend is. In het Diner voor Gelukszoekers, maken de gasten kennis met de wereld van 300 Syrische vluchtelingen die vijf jaar geleden naar Leiden vluchtten en hier onderdak vonden. 

Hoe is dit project ontstaan?

In 201 5 was ik hoofd vrijwilliger Culturele Activiteiten in de crisis- en noodopvang. Door het delen van verhalen, muziek en vooral veel eten leerde zij de migranten kennen als mensen in plaats van vluchtelingen. Deze intense en levensveranderende periode legde ik vast op film en zo ontstond het interdisciplinaire werk: het Diner voor Gelukszoekers.

Wat krijg je van het diner mee?

Door middel van smaken, geluiden, geuren, beelden en teksten, wordt er een unieke ervaring gecreëerd waardoor de gast onderdeel wordt van een wereld, een thuis, die zij misschien nog niet kenden. Dit diner nodigt de gasten uit om in gesprek te gaan, vragen te stellen, te luisteren, om te voelen, te proeven en om zich open te stellen voor alle indrukken en verhalen.

Hoe ziet het diner er dit jaar uit?

Deze bijzondere, corona-proof editie van Het Diner is samengesteld op een manier dat de impact net zo groot is als eerdere edities op locatie. Reserveer hier jouw pakket, waarin je alles vindt wat er nodig is om Het Diner Voor Gelukszoekers thuis te kunnen beleven. Door de aanwijzingen op de kaarten te volgen, word je stap voor stap door deze ervaring geleid. 

Wanneer is het diner?

Het Diner voor Gelukszoekers vindt plaats op 26 november tijdens Thanksgiving. De pakketen gaan per 4 personen. Samen met je huishouden of nodig maximaal 3 gasten bij je thuis uit op gepaste afstand. Het pakket is enkel op bestelling af te halen in mijn atelier. Bestel hieronder jouw pakket.

Ben je er klaar voor?

Er zijn slechts 25 pakketten beschikbaar. Bestel hier je pakket en haal deze donderdag 26 november op in mijn atelier op Haagweg 4 B11 in Leiden.