Festimi

Toen het Amsterdamse festival Festimi mij vroeg om tijdens het festivalseizoen 2019 elke editie een kunstwerk uit te voeren met het publiek, kon ik mijn tot dan toe opgedane ervaring in de praktijk brengen door in rap tempo zeven ervaringen te bedenken en uit te voeren.

Alle zeven zondes kwamen aan bod: zoals ijdelheid, waarbij een galerij van polaroid foto’s met de favoriete lichaamsdelen van de festivalgangers de basis vormde voor gesprekken over zelfbeeld, schoonheid en trots; jaloezie, waarbij een onbetrouwbare test elke deelnemer als obsessief jaloers betitelde en er clubs ontstonden van zogenaamd obsessief jaloerse mensen die samen op liefdesjacht gingen; en lust, gebaseerd op het hoge aantal ongevallen door seks, waarbij bezoekers geblinddoekt moesten aangeven welk object een seksspeeltje was en welke niet, en zich aan de hand daarvan bewust werden van het gevaar van iets in je lichaam stoppen wat daar niet voor bedoeld is. 

Total
0
Shares