Maakdagen zijn een maandelijks terugkerende middag waar je lekker gaat maken. Wij hebben tijd vrij gemaakt voor spannende materialen en opdrachten gezorgd en jij hoeft alleen maar aan te schuiven. Ook hebben we elke maakdag 3 materialen waar je mee op speeddate gaat opzoek naar de ware. Leer jezelf en je innerlijke kunstenaar kennen en word verliefd op het materiaal dat bij je past.

Het blijkt moeilijker dan we zouden willen om in de drukte van alledag tijd vrij te maken om te experimenteren. Ik kan je vertellen dat maken even essentieel voor de mens is als ademhalen. Je hoeft niet perfect te kunnen tekenen of het mooiste resultaat te krijgen. Maken gaat over onderzoeken en durven te experimenteren en te groeien door te doen.

In deze sessies zullen we je comfortzone flink stretchen door je bloot te stellen aan onverwachte avontuurlijke en vooral inspirerende ervaringen. Tegelijk maken we knutselen, freules, creaties en kunst door gewoon te doen. In elk werk zit iets moois, bijzonders, imperfect en vooral onverwachts. Het is de ontdekkingsreis die zoveel energie en inspiratie geeft zodat je weer opgeladen met een tas vol werk naar huis gaat en daar ook aan de slag kan. Want als dat kunstenaarsmotortje aangezwengeld word gaat het vanzelf stromen. Wij kickstarten je graag aan.

Maximaal 30 plekken beschikbaar

Total
0
Shares